5 motive sa te inscrii la cursuri de engleza pentru adulti!

Ti-ai dori sa poti comunica in engleza, insa varsta ti se pare un obstacol? In acest caz, ai ajuns unde trebuie. Descopera, in continuare, doar cateva motive care iti vor demonstra ca a venit momentul sa te inscrii la cursuri engleza adulti!

  1. Vei lucra cu o echipa de profesionisti

Daca alegi sa te inscrii la cursuri pentru adulti, predate in cadrul unui centru renumit, precum Flying Colours, vei colabora cu profesori care au o experienta de peste 10 ani in domeniul educatiei. In plus, grupele nu includ mai mult de 10 cursanti, ceea ce implica faptul ca vei avea parte de toata atentia de care ai nevoie pentru a-ti imbunatati nivelul de engleza.

De altfel, denumirea centrului provine dintr-o expresie englezeasca, utilizata pentru a desemna victoria, triumful sau succesul. Desi este adevarat ca nu este niciodata simplu sa inveti o limba straina, daca te inscrii la cursuri de engleza pentru adulti de la Flying Colours, vei descoperi cea mai simpla metoda de a deveni fluent in aceasta limba.

  1. Capeti un avantaj in piata muncii

In momentul de fata, majoritatea actiunilor se desfasoara in mediul online. Insa, pentru a avea acces la informatiile care se afla la doar un click distanta, este esential sa cunosti engleza, o limba universala la ora actuala. Capacitatea de a intelege si de a te exprima in engleza va creste considerabil sansele tale de angajare.

  1. Devii mai bun la multitasking

Poate ca nu te asteptai ca participarea la cursuri de engleza pentru adulti sa prezinte si acest beneficiu, insa s-a observat ca cei care vorbesc cel putin doua limbi au capacitatea de a desfasura mai multe activitati in acelasi timp. Explicatia consta in faptul ca acestia si-au obisnuit creierul sa treaca de la un sistem lingvistic la altul, lucru care se reflecta si in alte aspecte din viata lor.

cursuri engleza adulti
  1. Creierul tau functioneaza mai bine

Cand participi la cursuri de engleza pentru adulti, capeti acces la un nou sistem de reguli si sensuri. Creierul tau va face efort pentru a corela noile informatii intr-o maniera logica, ceea ce va avea nenumarate beneficii pe termen lung. Iata cateva dintre acestea!

  • Calitatea conexiunilor neuronale creste;
  • Scade riscul aparitiei anumitor boli, precum dementa si Alzheimer;
  • Memoria este imbunatatita etc.

De fiecare data cand inveti un skill nou, fie ca este vorba de o limba straina sau de un instrument muzical, iti antrenezi diverse functii ale creierului. Din moment ce acestea sunt comparate cu un muschi, este evident ca vor functiona mai bine in urma exercitiilor repetate.

  1. Vorbesti mai bine limba materna

Cu cat stapanesti mai bine o limba straina, cu atat capeti o perspectiva mai ampla asupra limbii pe care o vorbesti din nastere. Daca vei participa la cursuri engleza adulti, vei observa ca vei deveni mai atent la diferite expresii si reguli gramaticale din romana, la modul in care vorbesc cei din jur si ca vei deveni mai bun la comunicare in ambele limbi.

In concluzie, nu ar trebui sa mai amani decizia care iti va imbunatati viata! Acceseaza acum platforma online a centrului de engleza Flying Colours si inscrie-te la cele mai eficiente cursuri de engleza, care iti vor oferi multiple beneficii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *