3 ținute minimaliste pentru femei

Ținuta pentru birou, cea de oraș, cea de acasă și mai ales, cea pentru evenimente speciale necesită, de cele mai multe ori, o sumă destul de mare pentru a putea fi asigurate. Deseori, atunci când avem multe obiecte vestimentare, ajungem să nu le purtăm pe toate – iar majoritatea dintre ele sunt lăsate prin spatele dulapului. Din acest motiv, este ideal să avem cât mai puține piese în dressing, care să fie extrem de ușor de accesorizat și de calitate. Oricând ești în căutare de inspirație, te poți orienta după recomandările următoare:

  1. Crop-top și fustă lejeră

Nimic nu ne arată mai bine că primăvara a venit decât rochiile și fustele colorate si pline de feminitate. În cazul în care vrei să te bucuri de o ținută relaxată și confortabilă atât la birou, cât și acasă, poți opta pentru un crop-top și o fustă lejeră. Peste, poți adăuga fie un cardigan, fie un sacou lung. Astfel, te vei putea asigura că nimeni nu se uită ciudat la tine în birou (datorită crop-top-ului).

  • Boyfriend jeans și tricou alb

În cazul în care îți dorești să nu îți bați prea tare capul cu ținuta de dimineață, pentru o zi de vineri poți opta pentru o pereche de boyfriend jeans și un tricou cu mâneci scurte pentru femei. Ideal, este recomandat să fie alb, însă poți alege și unul într-o singură culoare (sau chiar negru). În cel mai scurt timp, vei fi gata de birou sau de o întâlnire cu prietenii. În final, nu uita să îți accesorizezi ținuta cu câteva elemente chic!

  • Rochii drepte

Sunt extrem de practice și pot fi folosite pe toată durata zilei. Rochiile drepte, într-o singură culoare sau cu un foarte mic model sunt extrem de atrăgătoare și pot fi accesorizate simplu. Mai mult, stilul minimalist este deseori caracterizat de o calitate ridicată, motiv pentru care te vei putea bucura de cele mai bune ținute pentru pielea ta!

Poți purta o singură ținută potrivită pentru mai multe evenimente ale zilei, alegând piesele vestimentare potrivite. Găsește pe www.felamo.com ultimele tendințe în materie de modă!

Au văzut:533

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *